Başkan Gülay’dan çok sert açıklama

Şarkikaraağaç Belediye Meclis Üyeleri Neşe Kalkır,  Emin Kapçı ve İbrahim Gözel mensubu oldukları MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye üye oldular. Bunun üzerine açıklama yapan MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, “Derhal sizin olmayan gasp ettiğiniz meclis üyeliklerinizden istifa edin.” dedi.

“Bu dava dualı davadır” diyerek sözlerine başlayan Gülay, açıklamasında şunları söyledi; “Sözüm onlara siz bu davanın makamını, mevksiini alacaksınız sonra çekip gideceksiniz! Bakın dualı bu davanın duasını almak yerine hıyanet içerisinde gitmeyi tercih ettiniz. Çok biliyordunuz geçen seçimlerde gittiğiniz yerden aday olsaydınız ya!!! Olamazsınız!!

Eğer Meclis üyeliklerinden İSATİFA ETMİYORSANIZ bunu bu seçmen unutmaz unutmayacak!!

Çaldığınız mevkii ile gittiğinizi zannetmeyin!!  İnsan içine çıkıp biz Meclis üyesiyiz nasıl diyeceksiniz kimin oylarıyla o mevkiyi aldınız!!! Bu davadan gidenlerin hazin sonu mutlak suretle sizleri de beklemektedir!!!

ŞARKİKARAĞAÇLILAR DA BİZLER DE VALLAHİ BUNU UNUTMAYACAK, SANDIK SİZLERE EN GÜZEL CEVAP OLACAK!!! Derhal ama derhal SİZİN OLMAYAN GASP ETTİĞİNİZ MECLİS ÜYELİKLERİNİZDEN İSTİFA EDİN!!!