Eğirdir Ak Parti'de Mevcut Başkan İle Yola Devam

AK Parti Eğirdir İlçe Teşkilatı 8. Olağan Kongresini bugün saat 10.30’da Eğirdir Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonunda yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Kongreye divan heyetinin oluşturulması, saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlandı. Eğirdir İlçe Teşkilatı Kongresine AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Rasim Erdoğmuş,  AK Parti Isparta Milletvekili Osman Sabun, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, İl Genel Meclisi Üyeleri,   AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Ali Göçer, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan, Sarıidris Belediye Başkanı Osman Özdemir, Oda Başkanları,  çevre ilçe ve kasaba belediye başkanları, köy ve mahalle muhtarları, parti teşkilat başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongrede açılış konuşmasını yapan AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Muhammet Demiralay; ‘Kongreler partilerin ve demokrasimizin birer parçasıdır. Öncelikle bu onur verici göreve talip olmak bizim için ayrı bir gururdur. İlçemize ve köylerimize hizmet etmek için İl Başkanlığımız, Milletvekillerimiz, ve Belediye Başkanımız ile yarından itibaren her Pazar seçim olacakmış gibi AK Parti Eğirdir İlçe Teşkilatı yine sahada olacak, yine kapı kapı gezerek Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını Allah’ın izni ile tüm Eğirdir ve köylerimize ulaştıracağız.’ dedi.

Kongrede konuşan ve kısa sürede Eğirdir Belediyesi olarak yaptıklarını açıklayan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer; ‘Umudun, icraatın adı olan AK Parti 8. Olağan kongremize hoşgeldiniz. Tevazu samimiyet ve hizmet aşkıyla çıktığımız bu kutlu yolda 31 Mart 2024 seçimlerinde bize verilen bu kutlu görevi seçimim kazanarak taçlandırdık. Tüm kadınlarımıza, gençlik kollarımıza bizle beraber koşan tüm dava arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz gün itibariyle Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızın da desteğini alarak, enerjimizle, gücümüzle, sarsılmaz inancımızla ortaya koymaya başladık. Halk ekmeği getireceğiz, dedik getirdik. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımıza ve halkımızla olmayı sonuna kadar savunan insanlarız.  Küresel ısınmayla birlikte Eğirdir Gölümüzde ciddi bir su kaybına maruz kaldık. Doğadan gelen doğayla baş etmesi insan oğlu için çok zor. Gölümüzde ciddi bir çalışma başlattık. Dersimize iyi çalıştık, Eğirdir’de ayak basmadığımız yer kalmadı, meyvelerini aldık gölümüzle ilgili güzel çalışmalara imza attık. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un da güçlü desteğini aldık. Şimdide Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan aldığımız destekle 5 adet sentetik sahamızı 6 ay gibi kısa bir dönemde hizmete açıyoruz, ayrıca 5 adette fitness spor alanını ilçemize kazandırıyoruz. 3 yıldır Survivor çekimleri Eğirdir’imizde yapılıyor, bu yıl yapılan çekimler esnasında Survivor’dan ciddi paralar aldık. 30 tır standı ilçemize kazandırdık, ilçemizin çeşitli yerlerinde hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. İşimiz hizmet, gücümüz millet bu gücüde nereden alıyoruz Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan alıyoruz. Yeni seçilecek ilçe teşkilatımızın sarsılmaz bir şekilde arkasında olacağız.’ diyerek yeni seçilen İlçe Başkanı ve Yönetimini kutlayarak başarılar diledi.

AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Rasim Erdoğmuş kongrede yaptığı konuşmada; ‘Yeni Başkan ve Yönetimini kutluyorum, bu kadroya güç yetmez, inşallah 2028 seçimlerinde kapı kapı dolaşarak Eğirdir’de en az % 65 oy bekliyoruz.’ Diyerek İHALA’rımızı, SİHA’larımızı, Milli Savunma teknolojilerimizi toprağın altına gömmek isteyenlere karşı tek vücut olup, eski yönetim, eski ilçe başkanlarımız, kadın kolları başkanlarımız, gençlik kolları başkanlarımız başta olmak üzere tüm emektar partililerimizle kenetlenmemiz gerekiyor, dedi.

Protokol konuşmaları ile devam eden kongre sonrası İlçe Başkan ve Yönetimi için oy kullanma işlemleri devam etti.

AK Parti 8. Olağan Genel Kurulu sonrası göreve gelen Başkan ve Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

İlçe Başkanı

Muhammet DEMİRALAY

Yönetim Kurulu Üyeleri

Adem Gümüş

Ali Öz

Bilal Demirel

Gizem Cansoy

Halil Erfidan

Mehmet Akdeniz

Mehmet Akif Kesiktaş

Melike Baştok

Murat Kayadaş

Mustafa Kanlı

Nursel Akşit

Raşit Zafer Türker

Seyfettin Türkcan

Tayfun Coşkunsel

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Akif Soyyılmaz

Yüksel Kemal Sürüs

Ayşen Özer

Muammer Diktaş

Muhammed Tığlı

Kemal Çıbık

Ramazan Özdemir

Osman İncekara