Ak Parti’de neler oluyor?

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Keçiborlu’da temeli atılan Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temel atma törenine sadece TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin’in katılması ‘Ak Parti’de bölünmeler mi yaşanıyor?’ sorusunu gündeme getirdi.

Keçiborlu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 12 derslikli okul binası için temel atma töreni düzenlendi. Törene Vali Aydın Baruş, TBMM Başkan Vekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Keçiborlu Kaymakam Vekili Ali Argama, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, ilçe ve belde belediye başkanları, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkiye’nin havacılık sektörüne büyük katkı sağlayacak lisenin temel atma törenine Isparta’da olduğu bilinen Ak Partili Milletvekilleri Recep Özel ile Mehmet Uğur Gökgöz’ün katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca iktidarın yatırımı olan törene yine Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun da katılmadı.

SİYASET İL PROTOKOLÜNÜ BÖLÜYOR!

Törene katılanlar arasında Bilgiç’e yakınlığı ile bilinen Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu da vardı. Ancak Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinden hiçbir temsilci katılmadı. Oysa ISUBÜ’nün Uçak Teknolojileri bölümü bulunuyor. Temeli atılan liseden mezun olan öğrenciler ISUBÜ’ye gidecek.

AKILLARDA KALAN SORULAR…

İktidarın yatırımı olan temel atma törenine kurum ve kuruluşlar davet edilmedi mi? Edildiyse neden katılım sağlanmadı? Ak Parti Isparta teşkilatı içerisinde sorunlar mı var? SDÜ’den katılım var ancak ISUBÜ’den neden katılım olmadı?

Temel atma töreni için davetli listesini Milli Eğitim Müdürlüğü mü, Valilik mi yoksa başka bir yönetim mi oluşturdu?