Sütçüler’de yeni yatırımların temeli atıldı

Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, ilçeye yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçede yeni meydan düzenlemesi ve işyeri yapımı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen törene Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sütçüler Kaymakamı Kerem Yüce, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın ardından teşekkür açıklaması yapan Başkan Yurdabak, şu ifadelere yer verdi; “Sütçüler Belediyesi Meydan Düzenlemesi ve İşyeri Yapımı temel atma törenini gerçekleştirdik. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan herzaman ilçemize ve bizlere destek olan Sütçülerimize daha güzel hizmetleri verebilmemiz için herzaman yanımızda olan Isparta Milletvekilimiz Ak parti YSK temsilcisi sayın Recep ÖZEL’ e hemşehrilerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Isparta Belediye Başkanımız sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN’e de herzaman Belediyemize vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sütçüler Kaymakamımız sayın Kerem YÜCE, Senirkent Belediye Başkanı sayın Kadir HEYBELİ, Aksu Belediye Başkanı sayın Veli KAHRAMAN, Isparta Belediye Başkan yardımcılarımız, Meclis üyeleri, Senirkent İl genel Meclis üyesi, Atabey İl genel Meclis üyesi, Kuleönü merkez İl genel Meclis üyesi ve çok kıymetli hemşehrilerimin katılımlarıyla temel atma törenini gerçekleştirdik. Sütçüler Belediyesi Sosyal Tesisinin yapımından sonra ilçemize yeni bir meydan ve işyerinin temelini atmanın gururu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. İlçemize daha güzel hizmetleri verebilmek için DURMAK YOK HİZMETE DEVAM!”