HEM BİREYSEL HEM KİTLESEL BAŞARIYI ÖNEMSEYEN ISPARTA DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİYLE GURUR DUYUYOR…

Geçmiş yıllarda olduğu gibi Isparta Doğa Koleji şehrimizin eğitim çıtasını yukarı taşımaya devam ediyor. Öğrencilerinin büyük bir bölümünü liselere girişte son derece önemli olan Türkiye geneli yüzdelik dilim açısından %5’in içine giren Isparta Doğa Koleji eğitim ve öğretimin tüm kademelerinde başarısıyla ön planda yer aldı.

 

Isparta Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Kamil Tamtürk hem LGS’yi hem de eğitim ve sınav sürecini değerlendirdi. Bu yılki sınavda yine okuma becerilerinin ön plana çıktığını aktaran Kamil Tamtürk “Özellikle ilkokul yaşlarında verilmesi gereken okuma alışkanlığının ortaokula aktarılmasının bu seviyede de mevcut becerilerinin yanına diğer becerilerini ekleyen öğrencilerin sınavda başarılı olduğunu her yıl görüyoruz. Anasınıfımızdan başlayan ‘Doğa Okuduğunu Anlama Projesi’ (DOKAP) sistemi sayesinde öğrencilerimizin yine fark yarattığını gördük. Geçmiş yıllarda olduğu gibi yine bu yıl da başarılı bir süreç geçirdik. Bu başarının mimarı başta sevgili öğrencilerimizi tebrik eder; bu başarıda emek veren: idarecilerimize, öğretmenlerimize, bize inanan ve güvenen her zaman yanımızda olan velilerimize teşekkür ediyorum dedi. 

Ayrıca başarının süreklilik gerektiren bir olgu olduğunu aktaran Tamtürk, Doğa’nın fark yaratan eğitim modeliyle, LGS sonuçlarında %100’e varan burslarla okulumuzda tekrar öğrencilerimizle buluşacağız,dedi.

Tercih sürecine de değinen Tamtürk, LGS tercih süreci boyunca tüm sekizinci sınıf öğrencilerimize destek olacaklarını belirterek “ Lise kariyer planlaması ve tercih danışmanlığı için tüm halkımızı okulumuza bekliyoruz.” dedi.