PROFESYONEL BİNA YÖNETİMİNİN ADRESİ ALİNA GRUP

Alina Grup Bina Yönetim hizmetleri konusunda Isparta’da birçok site ve apartman yöneticiliği, güvenlik, temizlik vb. gibi verdiği hizmetlerle kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

BÜTÇE YÖNETİMİNDEN TEKNİK YÖNETİME, GÜVENLİK YÖNETİMİNDEN BAHÇE VE PEYZAJ YÖNETİMİNE KADAR AKLINIZA GELEN NE VARSA ALİNA GRUP YANIBAŞINIZDA

Alina Grup Bina Yönetim Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Harun ŞIK yaptığı açıklamada ise; ‘ Profesyonel ekibimizle birlikte 7 gün 24 saat boyunca site ve apartmanlarımızın her türlü talebine cevap veriyoruz. Şirket hatlarımız 24 saat boyunca aktif. Çalışan personellerimiz işinde güvenilir ve eğitimli kişiler. Böylelikle hem site sakinleri hem de kat malikleri sorunsuz, güvenli ve kaliteli bir şekilde yaşamlarını sürdürüyor. Bütçe, Teknik, Hukuki, Güvenlik, Satış ve Kiralama, Sigorta, Bahçe ve Peyzaj ve Personel Yönetimi gibi birçok alan da Ispartalı hemşerilerimize en kaliteli hizmeti veriyoruz.

ALİNA GRUP KİMDİR?

Isparta ili Gazi Kemal Mah. 1304 Sok. No:8 Daire:12 merkez ofisinde, alanında profesyonel kadrosu ile, bir çok apartman, apart, site, iş merkezi ve toplu yapı projelerinde Profesyonel Yönetim ve Temizlik hizmeti veren; Isparta’ nın en köklü ve alanında lider firması olarak; Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında hizmet veren Profesyonel Site Yönetimi firmasıdır.

NEDEN ALİNA GRUP?

Çünkü işimiz sadece yöneticilik! İşimizi seviyor ve en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz

Kanun, yönetmelik ve usulüne uygun, profesyonel bir yöneticilik hizmeti veriyoruz.

Tamamen şeffaf, güvenilir bir yöneticilik vizyonu ve işleyişi çerçevesinde çalışıyoruz.

Her zaman denetlenebilir bir hizmet sağlıyoruz.

Sürekli takip kaidesi ve alternatif ödeme yöntemleriyle, verimli ve başarılı aidat/avans tahsilatları yapıyoruz.

2 adet 7 gün 24 saat ulaşılabilir mobil numaramız ve 1 adet mesai sabit numaramız ile her zaman ulaşılabiliyoruz.

Alanında tecrübeli, eğitimli ve insan ilişkileri yüksek personel kadrosuna sahibiz.

Teknik anlamda yeterli ekipmana ve donanımlı iş gücüne sahibiz.

Teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanmaya çabalıyoruz. Türkiye’nin en iyi online yöneticilik programı olan ‘Apsiyon’u kullanıyoruz. Bu sayede tüm sakinlerimiz bir hesap oluşturup online olarak yöneticilik bütçesini, raporlarını, kasa durumunu, alacak/verecek bakiyelerini inceleyebiliyor ve online ödeme dahil yapabiliyorlar.

Sürekli içinde olduğumuz piyasaya hakimiz. Bu sebeple sizler için en idealini tercih edebiliyor, değerlendirebiliyoruz.

Hızlı reaksiyon kabiliyetimiz ile sorunları olabildiğince çabuk çözüme kavuşturuyoruz.

Gerekli her türlü tebliğ, duyuru, hatırlatma ve uyarı vb. bilgilendirmeleri; pano, sesli arama, kısa mesaj (SMS), Whatsapp grupları vb. birçok yolla sizlere bildiriyoruz.

Ciddi bir mesai ve takip gerektiren yöneticilik görevini sizlerden devralıyoruz. Değerli vaktiniz ise size kalıyor.

Hizmetimizden memnun olmadığınız anda ya da sizlere hizmet vermekte aşamadığımız bir problem olduğunda, yöneticilik görevimizden hemen istifa ederek, defteri kitabı sizlere devrediyoruz.

TECRÜBE SAHİBİ OLDUĞUMUZ VE HİZMET VERDİĞİMİZ DİĞER HİZMETLERİMİZ

BÜTÇE YÖNETİMİ

Yöneticiliğin getirdiği mali sorumluluk stresinizi ardınızda bırakın. Aidatlarınızı biz tahsil eder ve muhasebesel tüm işlemleri yükleniriz.

TEKNİK YÖNETİM

Ana yapıya ait tüm tesislerin sürdürülebilir olması amacıyla teknik anlamda doğru tercihler yapabilen tecrübeye sahip olmakla birlikte, bu konuda yeterli donanıma ve kadroya da sahibiz.

HUKUKİ YÖNETİM

Hukuki işlem gerektirecek her türlü problemde, firmamız avukatlarının yönetimi ve yönlendirmesiyle sonuca varmaktayız.

GÜVENLİK YÖNETİMİ

Tüm sakinler için en önemli konu olan güvenlik konusunda titiz davranmakta, yaptığımız risk analizlerimiz sayesinde ciddi çalışmalar yapmaktayız.

SATIŞ & KİRALAMA YÖNETİMİ

İçinde bulunduğumuz ve karşılıklı güvenle inşa ettiğimiz sektör ve sektördeki yerimizin bize kazandırmış olduğu yüksek potansiyeli satış ve kiralama hizmeti isteğinizde, hemen kullanmaya hazırız.

SİGORTA YÖNETİMİ

Ana yapıyı sigortalatmak kanunen her yöneticinin görevleri arasında tanımlanmıştır. İleride doğabilecek herhangi bir zarar karşısında hiçbir sakinimizin pişman olmasını istemeyiz.

BAHÇE / PEYZAJ YÖNETİMİ

Bahçe düzeni, yeşil alan, bitki ve ağaçların bakımı, otomatik sulama sistemleri, çim dikme ve biçme, gübreleme konularında yeterli tecrübeye ve iş yapma/yaptırma gücüne sahip olduğumuzu taahhüt ederiz.

PERSONEL YÖNETİMİ

Bir sitede hangi karakteristikte personelin verimli olacağına hakimiz. Tarafımızca verimli yönetilebilen ve sakinlerimizle uyumlu personellerin; maaş, SGK, pirim, kıdem tazminatı, izin, gibi sorumluluk ve takip isteyen tüm işlemlerini yapmaktayız.

İletişim :

Alina Grup Bina Yönetim Hizmetleri

Gazi Kemal Mahallesi

1304. Sok No: 8

Form Suits Apt. Daire 12 Merkez-ISPARTA

www.alinagrup.com