Cinayetle Biten Kavgada 6 Tutuklama, 2 Firari Yakalandı

Olay, geçen gün akşam saatlerinde Yenice köyü mevkisindeki çadır kentte meydana geldi. Çadırlarda kalan mevsimlik işçiler arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışmanın büyümesi üzerine av tüfeğiyle açılan ateşle Vildan Kıraç, Şener Gezgin (21), Songül Akdoğan (47), Hayati Gezgin (44) ve Hakan Kıraç (16) yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından önce Gelendost Devlet Hastanesi'ne ardından Isparta'daki hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Yaralılardan Vildan Kıraç tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi sürerken, Şener Gezgin ve Songül Akdoğan'ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI, FİRARİ 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Yürütülen soruşturma kapsamında olaya karıştığı belirlenen Gökmen Kıraç, Memiş Kıraç, Mecnun Gezgin, Kamil Gezgin, Feridun Kaçan, Azat Kaçan gözaltına alındıktan sonra ifadelerinin ardından dün sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

GÖNEN İLÇESİNDE YAKALANDILAR

Olaydan sonra kaçan 2 şüpheli A.G. isimli kadın ile N.G. jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.