Üyelerimizi Enflasyona Ezdirmedik

Berberler Kuaförler Güzellik Odası Başkanı Mehmet Demiralay; “Göreve geldiğimiz günden bu yana üyelerimizi enflasyona ezdirmedik. Tarifelerini güncelledik, enflasyondaki artışlara rağmen üyelerimizin haklarını koruduk. Meslektaşlarımız hiçbir zaman mağdur olmadılar.  Aynı zamanda üyelerimizin bizden talep ettikleri her ne varsa, hepsini gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Başkan Mehmet Demiralay; “Göreve geldiğimiz günden bu yana güncelleme konuları ile ilgili eğitimler gerçekleştirdik. Fuarlar düzenledik, indirim anlaşmaları yaptık. Genç kardeşlerimize yeni nesil tıraşlar ve perma eğitimleri yaptırdık. Elimizden gelen tüm sosyal faaliyetleri ve aktiviteleri yaptık. Sürekli eğitimler, fuarlar ve güncellemeler yapıyoruz. Ayrıca yeni modeller, saç boyası, renklendirme, yeni cihazlar, ürünler ve kullanılan sarf malzemedir tüm bunlarla ilgili güncellemeleri sürekli yapıyoruz. Firmalarla indirim anlaşması yapıyoruz. Oda olarak sürekli aktifliğimizi koruyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana üyelerimizi enflasyona yendirmedik, tarifelerini güncelledik. Enflasyondaki artışlara rağmen üyelerimizin haklarını koruduk hiçbir zaman mağdur olmadılar.  Aynı zamanda Üyelerimizin bizden talep ettikleri her ne varsa hepsini gerçekleştirdik. Sorunları dinlemek ve sosyalleşmek adına bölgesel toplantılarımızı sürekli yapıyoruz. Üyelerimizi ziyaret edip her durumda onların yanında oluyoruz düğünlerinde, cenazelerinde, asker eğlencelerine gidiyoruz, sürekli iç içeyiz elimizden ne geliyorsa oda ve yönetim olarak bunları hep yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.

GENÇLERİMİZ BU MESLEĞİ TERCİH ETMELİ

Bu mesleği tercih etmeyi düşünen gençlere de tavsiyem, kesinlikle bu mesleği yapmak istiyorlarsa bu yolda ilerlemelerini ve tercih etmelerini öneriyorum. Çünkü bizim mesleğimiz çok güzel bir meslek, eskiden ticaretle uğraşıp sonrasında hacıya gitmek isteyenler, berberi ve hamamcı ile parasını takas edermiş. Çünkü bizim yaptığımız el emeği alın teri ile yapılan bir meslek, ticaret farklı bizim yaptığımız iş farklı. Bu meslek çok değerli ve bereketli bir meslek gençlerimiz bu yolda ilerlemeliler” ifadelerini kullandı.