ISPARTA 32 SPOR’A BAĞIŞ KAMPANYASINDA BÜYÜK DESTEK

Canlı yayına telefonla bağlanan Vali Aydın Baruş, Isparta 32 Spor’un başarısından gurur duyduklarını belirterek, "Geçen yıl başarılı olamadık, ancak bu yıl hedefimiz playoff’a kalmak. Gültekin Başkan ve yönetim kurulu önemli transferler yaptı. Ispartalılar olarak hep birlikte el ele Isparta 32 Spor’a destek vermeliyiz. Isparta 32 Spor, şehrimizin önemli bir değeri. Hem ilimizin tanıtımında önemli bir rol oynuyor, hem de gençlerimize futbol sevgisini aşılamada büyük katkı sağlıyor. Hem valilik hem de İl Özel İdaresi olarak gereken desteği vermeye çalışıyoruz ve bu kampanyayı önemsiyoruz. Tüm Ispartalıları ve durumu uygun olan iş insanlarını Isparta 32 Spor’a yardımcı olmaya çağırıyorum" dedi.

MİLLETVEKİLLERİ SÖNMEZ VE HALICI’DAN BÜYÜK DESTEK

Canlı yayına katılan MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve CHP Milletvekili Yalım Halıcı, Isparta 32 Spor’un her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, toplamda 230 bin TL bağışta bulundular. Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal ise 100 bin TL destek sağlayacağını açıkladı.

ITSO VE BORSA TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Kampanyada Isparta Ticaret Odası Başkanı Metin Çelik, 300 bin TL değerinde kombine bilet satın alarak ITSO’nun desteğini duyurdu. Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin ise rakam belirtmeden Borsa olarak gereken desteği vereceklerini belirtti.

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN TEŞEKKÜR

Canlı yayına bağlanan ve WhatsApp'tan mesaj gönderen birçok iş insanı ve sporsever, Isparta 32 Spor için nakit, kombine ve saha içi reklam desteği sağladıklarını ifade etti. Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, kent büyüklerine, kurum ve kuruluşlara ve işadamlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kampanyaya Destek Olmak İçin

Hesap Adı: ISPARTA 32 SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

Akbank Isparta Şubesi

IBAN: TR76 0004 6001 0588 8000 3588 24