BAKAN BOLAT ISPARTA'DA PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kahvaltıya, AK Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve çeşitli illerden milletvekilleri katıldı.

Etkinlikte konuşan AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, "Partimiz her zaman bakanımızın emrinde. Hoş geldiniz" ifadelerini kullanarak Bakan Bolat’a desteklerini iletti. AK Parti İl Koordinatörü Rasim Erdoğmuş ise, "AK Parti olarak eğitimden savunmaya kadar birçok alanda ülkemize büyük hizmetler sunduk. Bu süreçte çağ atladık" dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, "Hedefimiz olan 300 milyar dolar ihracat hedefine adım adım yaklaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği ve sizin katkılarınızla başarıya ulaşıyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapmış biri olarak, daha büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Tekrardan hoş geldiniz Sayın Bakanım" şeklinde konuştu.

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ise, Bakan Bolat’a tarım ve sağlık alanında Isparta’nın potansiyelini aktardıklarını belirterek, "Elma depolarındaki stok sorununu ilettiğimizde, Bakanımız hemen İçişleri ve Milli Savunma Bakanlarıyla irtibata geçerek çözüm için adım attı. Bu şehir buluşmaları, sahadaki taleplerin Cumhurbaşkanımıza iletilmesi açısından çok değerli" dedi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat da konuşmasında, Isparta'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bugün Isparta'da çok güzel bir tablo gördüm. 2 milletvekili çıkaran ve yerel seçimlerde başarılı olan Isparta'nın birlik ve beraberliği dikkat çekici. Rabbim bu birliği daim eylesin. Elma stoklarıyla ilgili vekilimizin de belirttiği gibi hızlıca harekete geçtik. Üretimin artması ve çiftçilerimizin kazançlarından memnun olması en büyük temennimiz" dedi.

Bakan Bolat ayrıca, COVID-19 salgınının önemini vurgulayarak, "Salgın döneminde sağlık, gıda ve lojistik sektörlerinin hayati önemde olduğunu gördük. Türkiye, bu zor günlerden alnının akıyla çıktı" şeklinde konuştu.