İYİ PARTİ ADAYLARI KONVOYLARLA KARŞILANDI

İYİ Parti milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur, seçim otobüsü ile birlikte Isparta’ya geldi. SDÜ kavşağında partililer tarafından karşılanan Aylin Cesur ve diğer milletvekili adayları şehir turu yaparak halkı selamladı.

Bu arada parti il teşkilatında milletvekili adaylarını bekleyen kalabalık partililer, davulculara bahşiş verip o coşkuya ortak oldular. Parti binasına ellerinde bayraklarla yürüyerek giren milletvekili adayları daha sonra parti binasında kısa birer konuşma yaparak seçim startını vermiş oldular.

İl Başkanı Hasan Büyükçam’ın açılış konuşmasını yaptığı aday tanıtım toplantısında 4. Sıra milletvekili adayı Faruk Torun, “Isparta iyi olacak, Türkiye iyi olacak. Sayın milletvekilimiz Aylin Cesur’un bayan olmasından dolayı bayanların büyük bir teveccüh gösterdiğine şahit olduk. Isparta halkının teveccühü ile inşallah iktidara yürüyeceğiz” dedi.

3. sıra milletvekili adayı İsmet Yılmaz da “Her şey iyi olacak. El ele, omuz omuz, tüm gücümüzle çalışarak, sıkmadık el bırakmayarak, güneş yeniden doğacak” dedi.

2. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Timuçin Kodoman ise, “15 Mayıs’ta yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Eski sistemi devirip parlamenter sisteme geçeceğiz. Aydınlık günler gelecek. El birliği ile partimizi Isparta’da ve Türkiye’de iktidara taşıyacağız” dedi.

Son olarak konuşan Milletvekili Aylin Cesur da Isparta halkının kendilerine gösterdiği teveccühe teşekkür ederek, “Bizleri coşkulu ve samimi bir şekilde karşılayan ve bu organizasyonu düzenleyen il teşkilatımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Şayet dip dalga gelirse vurur geçeriz ve Isparta’da 3 milletvekili meclise taşırız. Türkiye ve Isparta’da tarih yazacağız. Bu nedenle hepinizi partimize destek vermeye davet ediyoruz. Bir ay gibi kısa bir süre kaldı. İnşallah 15 Mayıs’ta güzel bir sabaha uyanacağız” dedi.

Milletvekili Aylin Cesur başta genel başkanları Meral Akşener olmak üzere milletvekili aday adaylarını, il başkanlarını ve ilçe başkanlarını tek tek alkışlatarak onlara moral verdi. Aday tanıtım toplantısına il eski başkanlarından Özgür Tandoğan, Recep Avcı ve Mehmet yılmaz Ertekin de hazır bulundu. Merhum İl Başkanı Mustafa Şimşek de yad edildi.