İYİ Parti Isparta’da nasıl bir yol izleyecek?

İYİ Parti Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu, Yerel seçim çalışmaları kapsamında Isparta’da İl Teşkilatı ile birlikte toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda hem yerel seçimlerde izlenilecek yol hem de partililerle fikir alışverişi yapıldı. Toplantıda konuşan Kavuncu; “Bütün il teşkilatlarımız Isparta’da dahil yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapacağız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcımız M. Satuk Buğra Kavuncu, İl Başkanı Hasan Büyükçam ve İl Teşkilatlarıyla bir araya geldi. Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Buğra Kavuncu; “26 Ağustos’ta önemli bir aktivitemiz olacak, bir taarruzun 101. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın hemen öncesinde okuttu yürü taarruzun başladığı gün olan 26 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da İYİ Parti olarak bir etkinlik düzenliyor. Tüm teşkilatlarımızın da katılacağı uzun süredir de sessizliği muhafaza edilmiş olan genel başkanımızın önemli açıklamalar yapacağı da bir toplantı olacak. Bir taraftan onun detayları da hazırlıklarını da götürüyoruz önümüzdeki süreç önemlidir, biz bir genel seçim geçirdik ve bu genel seçimde de milletimiz seçmenimiz bize muhalefet görevi verdi, iktidar olmak kadar da önemlidir maalesef doğru muhalefet yapmak memleketin milletin dertlerine ihtiyaçlarını anlamak ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda da hakkıyla hem mecliste hem bir teşkilatlarımızda vatandaşlarımızın iktidarla alakalı sıkıntılarını iktidarla alakalı şikayetleri gündeme getirmek çok önemli iyi parti teşkilatları bu anlayışla bu şuurla üstüne düşeni yapmakta ve daha fazlasını yapmak için de daha iyi ulaşmak için de çaba içerisindeler biz de bugün Isparta il başkanlığımıza birazdan detayları konuşacağız ama ondan önce kıymetli basından mensuplarına merhaba diyelim, sebebi ziyaretimiz ile ilgili bir açıklamada bulunalım istedik” dedi.

İYİ Parti yerel seçimlerde, Isparta’da nasıl bir yol izleyeceğini açıklayan Kavuncu: “Bütün il teşkilatlarımız Isparta'da dahil yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapacağız. Genel merkezimizin alacağı karar önemlidir. Seçimde bir işbirliği olur mu olmaz mı? Bunu da tabi ki biz teşkilatlarımızla konuşuruz. Şöyle bir gerçek var; Türkiye'de 81 ilde 973’e yakın ilçede seçime tek başımıza gidecekmişiz gibi hazırlığımızı yapıyoruz. İl ve ilçedeki belediyecilik anlamında halkımızın milletimizin beklentileriyle ilgili çok kapsamlı bir çalışma yapıyoruz” dedi.