Milli serveti çürüttünüz!

Türkiye’de Süper Lig takımları başta olmak üzere birçok profesyonel kulüp bol oksijenli yer arayışındayken Davraz Kayak Merkezi’nde milli servetlerin atıl durumda bulunması ne yazık ki şehrin yöneticilerini rahatsız etmiyor.

Spor iklimi için en uygun yerin Davraz Kayak Merkezi olmasına rağmen saha ve otel bölümlerinin randımanlı kullanılmaması Isparta’ya zarar veriyor. Bu durum ise akıllara, ‘Kurumlar arasında iletişim kopukluğu’ mu var? sorusunu getiriyor.

BURDUR KISITLI İMKANLARLA SÜPER LİG EKİPLERİNİ MİSAFİR EDİYOR

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehirspor yeni sezon hazırlıklarına Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Tesislerinde başladı. Geçtiğimiz yılda aynı yerde Medipol Başakşehirspor ve Antalyaspor kamp yapmıştı.

ISPARTA DAVRAZ FUTBOL KAMP MERKEZİ KULLANILAMIYOR!

Atıl duruma dönüşen tesislerde hemen her yıl aynı sıkıntılar yaşanıyor. Her yaz bakım-onarım adı altında çeşitli bahanelerle kapalı tutulan tesisler için yine aynı sebeplerden ötürü kamp döneminde kullanılamıyor. Geçmiş yıllarda Trabzonspor, Antalyaspor, Manisaspor, Bursaspor ve yurtdışından birçok takımı ağırlayan Davraz Kayak Merkezi şehre hem maddi hem de tanıtım konularında ciddi katkılar sağlamıştı. Ancak günümüzde tesislerde iyileştirme yapılamaması sebebiyle kaderine terk edildi.