O Kazada Kamyon Sürücüsü Tutuklandı

Kaza geçen 29 Haziran Cumartesi günü saat 15.30 sıralarında Isparta-Konya karayolunda Mahmatlar Köyü mevkiinde meydana geldi. Harun Reşit Ataşoğlu'nun kullandığı 32 ACJ 125 plakalı kamyon ile karşı yönden gelen M.B.’nin (22) idaresindeki 42 RT 957 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

Kazada sürücüler ile araçlarda yolcu olarak bulunan Abdülkadir Bülbül, S.F.B. (20) ve H.B. (15) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Sürücü M.B. ile yolcular S.F.B., Abdülkadir Bülbül olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne, Ataşoğlu, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne ve yolcu H.B. (15) ise  Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazada ağır yaralanan Abdülkadir Bülbül ise Eğirdir’de yapılan tedavisinin ardından kaldırıldığı Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde bugün tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Abdülkadir Bülbül’ün vefatından sonra gözaltına alınan Ataşoğlu, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Isparta E Tipi Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.