Sav’da Bayramlaşma Etkinliği

Belediye Başkanı Mustafa Avşar ve vatandaşlar bir araya geldi. Belediye kahvehanesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik, bayramın birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan sıcak ve samimi anlara sahne oldu.

Bayramlaşma törenine, MHP Isparta Milletvekili Basri Sönmez, MHP Isparta İl Başkanı ve Yönetimi, MHP Merkez İlçe Başkanı ve Yönetimi, belediye çalışanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Avşar, geleneksel olarak her bayram düzenlenen bu etkinlikte vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Başkan, "Bu özel günlerde bir araya gelmek, hepimizin arasındaki bağı güçlendiriyor. Bayramlarımız, birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesidir. Kurban Bayramı, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve kardeşliğin simgesidir. Biz de Sav Belediyesi olarak, bu değerleri yaşatmak ve halkımızla birlikte bayram coşkusunu paylaşmak için buradayız. Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum." dedi