Şimdi galibiyet zamanı!

TFF 2. Lig’de play-off turu ilk maçında yarın akşam sahasında Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak pembe-yeşilli ekip, ikinci maç için avantaj elde etmek istiyor. Ispartaspor’un rakibi karşısındaki en büyük itici gücü taraftarı olacak. Ispartalıların maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

TFF 2. Lig'de normal sezonun tamamlanmasının ardından gruplarında 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar play-off oynamaya hak kazandı. Lig statüsüne göre ilk maçlar gruplarında 4. ve 5. sırada yer alan takımların sahasında oynanacak. TFF 2. Lig'de çeyrek final ilk müsabakaları 12 Mayıs (Yarın), ikinci müsabakalar ise 16 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Temsilcimiz Ispartaspor, play-off mücadelesinin ilk ayağında Karacabey Belediyespor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırlıyor. Yarın 20.00’da başlayacak olan maçta temsilcimiz rakibi karşısında avantajlı skor elde etmeye çalışacak.

HAKEM TRİYOSU AÇIKLANDI

Bu arada Ispartaspor-Karacabey Belediyespor maçını yönetecek hakemler açıklandı. Buna göre bu maçta düdük çalacak orta hakem İzmir bölgesinden Davut Dakul Çelik, yardımcıları ise Kayseri bölgesinden Sezgin Çınar ile Antalya bölgesinden Ali Can Alp olacak. Maçın dördüncü hakemi ise İzmir bölgesinden Ayberk Demirbaş.

MAÇA YOĞUN İLGİ

Ispartaspor taraftarı maça yoğun ilgi gösteriyor. Maç biletlerinin satışa çıkmasıyla birlikte taraftar gişelere akın etti. Açık tribün biletleri 20 TL, kapalı tribün biletleri ise 40 TL’den satışa sunuldu. Isparta Spor kombine kartı bulunan taraftarlar ise sadece kapalı tribün kısmından giriş yapabilecekler. Öte yandan bilet satışlarının başlamasıyla birlikte Isparta Atatürk Stadyumu bilet gişesinin önünde uzun kuyruklar oluştu.

ISPARTA BU MAÇA KİLİTLENDİ

Ispartaspor-Karacabey Belediyespor maçında seyirci rekoru kırılması bekleniyor. Yaklaşık 15 bin taraftarın izleyeceği mücadele öncesinde birçok taraftarın dışarıda kalabileceği göz önünde bulundurularak, Valilik meydanında dev bir ekran kurulması isteniyor.

BAŞKAN ATAKAN YAZGAN’DAN MAÇA DAVET

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Karacabey Belediyespor maçı öncesinde tüm taraftarı maça davet etti. Play-off yolunda önemli bir maça çıkacak olan pembe-yeşilliler sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.