SURVIVOR KULEÖNÜ!

Parkın bakımsızlığı, otların insan boyunda olması, bakımsızlık nedeniyle sürüngen hayvanların bulunması çocuklara korku dolu anlar yaşatıyor.

Kuleönü Kasabası’nda çocukların oynaması için yapılan oyun parkı yabani otların ve dikenlerin arasında kaldı. Çocuklar ne kaydırağa binebiliyor, nede sallanabiliyor.

Merkeze bağlı Kuleönü Kasabası’ndaki çocuk oyun parkının hali yürekleri sızlatıyor. Park resmen otların ve dikenlerin içinde kalırken, kasaba belediyesinin ilgisizliği ise dikkatlerden kaçmıyor.

Kuleönü Kasabası’ndaki çocuk oyun parkı, çocuklar eğlensin diye değil; resmen otlar için yapılmış.

Kuleönü Kasabasında çocuk parkı adı altında yapılan yerler tehlikeye davetiye çıkartıyor. Parkın bakımsız hali kasaba halkının tepkisine neden oluyor.

Yazın ottan kışında çamurdan parka gidemeyen çocuklar, Belediye Başkanına çağrıda bulunarak, otların temizlenmesini istiyor. İnsan boyuna yakın otların çevirdiği park alanında yılan, akrep gibi hayvanların da zaman zaman görüldüğü iddia edildi.

Kasabada ki oyun parkına otlar nedeniyle giremeyen çocuklar, otların boyunun kendi boylarına ulaştığını ifade ediyorlar.

DEMOKRAT GAZETESİ