TİNGADER Türkiye'yi kucaklıyor

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER), ilk genel kurulunu yaptığı 2020 tarihinden bugüne kadar teşkilatlanma sürecini devam ettiriyor.

TİNGADER İl Şube Başkanlıkları ve TİNGADER İl Temsilcilikleri olarak kuruluş ve genişletme faaliyetlerine aralıksız devam eden TİNGADER Genel Merkezi almış olduğu son kararla Türkiye’deki tüm temsilciliklerini şubelere çevirerek daha güçlü ve etkili bir kurumsal kimlikle kar topu gibi büyümeye devam ediyor.

Hiçbir zaman hazıra konmadan ve sıfırdan kurduğu şubelerle Türkiye’nin en etkili basın kuruluşları arasında yer alma kararlılığı ile yoluna devam eden TİNGADER’e yurt genelinde ilgi her geçen gün artmakta ve adını duyurmadığı hiçbir İl bırakmayan TİNGADER önümüzdeki aylarda başta İstanbul ve Ankara olmak üzere çok büyük etkinliklere hazırlanıyor.

Çanakkale ve tüm Trakya illerindeki (Edirne, Kırıklareli ve Tekirdağ) şubelerini kurma aşamasında olan TİNGADER hem internet ve hem de yazılı basın (TV ,radyo vd.) sahiplerini sorunlarının yakın takipçisi ve kuruluş amacına uygun olarak çıktığı yolda durmadan ilerlerken hedeflediği 81 İl Şube Başkanlıklarını kurma kararlılığından hiç ödün vermeden ve “iki günü eşit olan zarardadır” düsturunu şiar edinerek kurduğu Türkiye Bölge Sorumlulukları (7 bölge) ve kurullarla da ( Yüksek istişare kurulu, Bilim kurulu, Kadınlar kurulu ve Gençlik kurulu vd...) sektörde ayrıcalıklı bir yapı sergilerken hizmette sınır tanımama kararlılığı ile büyümeye devam ediyor.

Hatta sadece İl Şube Başkanlıkları ile de yetinmeyen TİNGADER ilçeler düzeyinde de temsilcilikler yada şubeler kurarak şanına yakışır büyük bir örgütlenme vetiresine girdi.

TİNGADER Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik, “Bundan böyle TİNGADER ailesi içinde yer almanın bir ayrıcalık haline geldiği Türkiye’de basın emekçilerinin sorunlarının kalıcı çözümleri için “TİNGADER’e sende katıl” çağırısında bulunuyoruz... Evet; artık Türkiye’de TİNGADER’li olmak bir ayrıcalıktır.” dedi.